Rólunk

a Szabó Kertépítő Kft.

Örömünket leljük a kertek megalkotásában.

Reméljük, ez minden egyes átadott munkánkon látszik.

Minden kert elkészítése egy kihívást és egy élményt jelent számunkra.

Több mint 15 éves szakmai tapasztalat és számtalan szakmai díj alapján úgy érezzük, a megrendelőkön túl a szakmai  vélemény is igazolja csapatunk naprakész szaktudását. Munkáinkat az igényesség, egyediség és a kreativitás jellemzi. Elsősorban kert- és parképítéssel valamint kert- és tájépítészeti tervezéssel, műszaki ellenőrzéssel foglalkozunk.

iso9001Büszkék vagyunk rá, hogy már 1999-ben, a magyar kertépítő vállalkozások közül elsőként bevezettük főbb tevékenységeinkre az ISO 9001-es minősítést a németországi TÜV HESSEN Intézettől. A pontosság,  megbízhatóság nemcsak a bevezetett minőségbiztosítási rendszer hatására jellemzi cégünket. Fontosnak tartjuk a precizitást, mely nélkül elképzelhetetlennek tartjuk az igényes munkavégzést. 2003-ban bevezetésre került az új ISO szabvány MSZ EN ISO 9001:2001, melyet a TÜV Nord Kft. tanúsított.

Célunk, hogy a technikai fejlődésnek köszönhető újdonságok, modern technikai eszközök és a szaktudásunk eredményeként rangosabbá tegyük hazánkban a kertkultúrát. Cégünk a Szabó Kertépítő Kft. elsősorban magánkertek tervezésével, felújításával illetve komplett kivitelezésével foglalkozik, de természetesen örömmel vesszük önkormányzatok és különféle vállalkozások megkeresését is. Rugalmasságunknak köszönhetően az ország különböző pontjain készítettünk el kerteket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, éppen ezért a Szabó Kertépítő Kft. meghatározó mértékben támaszkodik a minősített beszállítóira. Kiemelt figyelmet fordítunk a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal történő folyamatos kapcsolattartásra és a zavartalan szakmai – gazdasági együttműködésre.

Vállalkozásunk fejlesztésénél kiemelt hangsúlyt kapott a speciális – a hazai kertépítők között még ritkaságszámba menő -géppark kialakítása, valamint a külföldi és hazai szakmai továbbképzés.

A több éven keresztüli alapos, szakszerű, igényes munkavégzésünknek köszönhetjük elégedett ügyfélkörünket és azt, hogy több ízben is szerepelhettünk, illetve nyilatkozhattunk a médiákban.

Mindezek mellett folyamatosan teszünk azért, hogy versenyeken és tanfolyamokon folyamatosan bővítsük ismereteinket, növeljük szakmai tapasztalatunkat a napi munka mellett.

Szakmai sikereink, kiállítások

Az „AZ ÉV KERTJE” országos kerttervezési és építési nívódíj pályázaton 2000 és a 2001 évben különdíjban, 2002 évben kiemelt különdíjban részesültünk.

Kertjeink többségét GAZSÓ ISTVÁN kert- és tájépítész tervező mérnök kollégánk tervezi, a fenti díjakat elnyert kertjeink az ő tervezői munkáját is dicsérik.

2001. „ÉV Gardena TAVA” dísztóépítő fotópályázaton 2. helyezést értünk el.

2002. „Magyarország legszebb kerti tava” dísztóépítő pályázaton az előkelő 1. helyezést hoztuk el.

2005. Az év kertje: Kiemelt díj

2005. MAKEOSZ Nívódíj Pályázat: I. helyezés a magánkert, 500 m2 feletti kategóriában

2006. Az év kertje: Elismerő Oklevél

2008. Hortus Hungaricus: Elismerő oklevél a standért és Arany Díj a szakmai összefogásért és a kertért.

2009. Hortus Hungaricus: Elismerő oklevél a kertért.

2009. Az első magyar kertépítő verseny: Bronz fokozat.

2010. Két kollégánk tette le a TORO Öntözőrendszer tervezési minősítővizsgát: Kausz Gábor és Neogrády Péter.

2011. Magyar Kertépítő Verseny: Arany fokozat

2012. Firestone Building Products szeminárium: Takács Zoltán kollégánk szerzett minősítést Brüsszelben.

2012. Green City Fenntarthatósági Akkreditációs tanfolyam: Szabó László a Szabó Kertépítő Kft. ügyvezetője és Neogrády Péter végezte el eredményesen.

2013. Construma kiállítás és Kertépítő verseny: különdíjat kaptuk a Művész búvóhelye c. kertünkért.

Termékforgalmazás

1995-től az amerikai TORO automata öntözőrendszerek Somogy megyei képviseletét látjuk el, 2001-től pedig a Zamárdiban található telephelyünkön regionális viszonteladói raktárt hoztunk létre a nyugat-dunántúli telepítők számára. Mindezeket kívül a kerti tótechnika világélvonalát képviselő OASE cég kiemelt szakkereskedői lettünk Somogy megyei körzetünkben.

© 2012-2013 Szabó Kertépítő Kft. | Minden jog fenntartva!
Design & Grafika: T. Szabó Gergő, Szerkesztés: Kapeller Anikó